A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

garay_miklos_200

Helló,

Garay Miklósnak hívnak, 43 éves vagyok és immáron 15 éve üzletkötő. Számomra a családom egészsége a legfontosabb így mindig is olyan termékeket kerestem, amelyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre mert napjainkban már az élelmiszerekben szinte alig van tápanyag - szerintem azt sem túlzás mondani hogy semmi tápanyag nincs - a vitaminokról nem is beszélve.

Több MLM cég által forgalmazott terméket is megismertem. Ezek a termékek nagyon jók voltak, azonban vagy túl drágák egy átlagos háztartásba, vagy csak nagy mennyiségben lehetett vásárolni belőlük. Engem a termékeken kívűl nagyon foglalkoztatott a különböző MLM rendszerek üzleti lehetőségei különösen azért mert egy jól felépített MLM rendszerben - felhívom a figyelmet hogy nem piramis játékban, hisz tudjuk hogy a valódi MLM rendszerek a forgalom után fizetnek jutalékot, a piramis rendszerek pedig a belépő emberek után!! - kiváló teljesítmény után szép összegre lehet szert tenni. Üzletkötőként tisztában vagyok azzal hogyha dolgozom csak akkor van pénzem és csak is annyi amennyit dolgozom. Nem igazán lehet pihenni vagy egy hosszabb távú szabadságot kívenni akkor ha nincs félre tett pénzed.

Többek között e probléma kirekesztése képpen is érdeklődtem különböző MLM rendszerek üzleti lehetőségei iránt. Ám ezek közül sem találkoztam olyannal amelyet igazán, szívből tudtam volna csinálni. Így tovább kerestem a számomra megfelelő rendszert. Ekkor bukkantam rá a GanoExcel cégre, amely a ganodermából készült termékeket forgalmazta. Csináltam is egy darabig, de sajnos ebben a rendszerben is csalódtam. További keresésekbe kezdtem! Kutatásaim során egy nagyon kedves barátom által ismerkedtem meg a DXN céggel és termékeivel amely szintén a ganodermából készült termékekkel foglalkozott.  A  cég nagyon tetszett, mert a GanoExcelnél ellenszenvemet kíváltó okok itt nincsennek jelen. Itt nincs áruellátási hiány, nincs számlázási díj, a termékek olcsóbbak és több van forgalomban.

Így beléptem a DXN-be!! Napi rendszerességgel kapok pozítiv visszajelzéseket a vásárlóktól, s egyre több az olyan személy is aki üzleti szinten szeretne foglalkozni a termékekkel.

Végre megtaláltam azt a céget, amit mindig is kerestem, amelynek profi az üzleti rendszere és a termékek minősége kíváló és ára is kedvező!

Neked is, aki olvasod a sorokat bátran ajánlom a DXN termékeket, próbáld ki, nemfogsz csalódni, és hívlak, hogy együtt egymást segítve egy sikeres egzisztenciát tudjunk felépíteni!

Dehogy miért is választottam ezt a rendszert?

Jogos a kérdés!

Itt a válasz:

1.Itt nem kell rendezvényekre járnom állandóan , nagy ősszegekért!
A kapott professzionális honlapom dolgozik helyettem, és a webkonferenciákon mindenki meg kapja a kellő információkat az üzletről anélkül, hogy ki lépett volna otthonából! Az oktatás is teljesen ingyenes, minden felkerül egy belső hálózatra ahonnan letölthetem őket ingyen!  Amit tennem kell az a kreativitásom, hogy vezetek fel minél több látogatót a honlapomra, a webkonferenciákra, esetleg az egyébként offline is működő heti nyilvános bemutatókra amik egyenlőre Budapesten vannak szerdánként. A legtöbb MLM cég tiltja az internetes megjelenést, reklámot , maximum egy ID számmal ellátott céges klón honlapot ad a kezedbe. Ilyen személyre szabható komplex üzletépítő weboldalt senki nem ad disztribútorai kezébe, és itt kifejezetten az internetes megjelenésre lehet koncentrálni, így ha az MLM -et otthoni munkának nevezzük, akkor ebben vezető szerepet játszunk, és a legtöbb eszközt itt adják az emberek kezébe, hogy valóban otthonról irányíthassák üzletüket, akár nemzetközi szinten is!  

2.
Itt nincsenek kötelező indulási megapackok több százezer forintért! Csupán az egyszeri regisztrációs díjat kell befizetned, ami 2500 Ft Természetesen itt is van gyors start nagyobb kezdőcsomagok megvételével, sőt saját depod is lehet, s akkor plusz részesedést kapsz, de ez nem kötelező csak azok teszik meg akik nagyban gondolkodnak és hamar akarnak sok pénzt keresni!Ha úgy gondolod , hogy 2500 Ft sok egy kulcsrakész vállalkozásért, akkor szólj mert biztos tudsz valami jobbat!

3. Itt nem kell semmit se eladnom, nincsenek porosodó eladhatatlankészleteim a polcon!
Az emberek 95%-a nem tud és nem is akar eladni, emiatt nagy a lemorzsolódás a hagyományos MLM rendszerekben.
Még szerencse, hogy a honlap ezt is elvégzi helyettem a képek, videók, egyéb anyagok és természetesen az automatikus online működő webáruház és online regisztráció segítségével! Nekem nem kell senkit meggyőznöm, csak  az emberek figyelmét irányítom a honlapomra !

4. Nekem nem kell szakértővé válnom és „gyógyítanom az embereket"!

Nem is  értenék meg az emberek, hogy lettem hirtelen a táplálkozás, orvoslás  szakértőjévé mikor egészen más a végzettségem és a szakmám! Nincs számomra se bosszantóbb dolog mint mikor egyes forgalmazók úgy osszák a gyógyulási tippeket mint ha képzett természetgyógyászok vagy orvosok lennének! Nálunk a honlap és a képzett szakemberek mentesítenek ez alól! Nekem használnom kell a termékeket és a tapasztalataimat megosztani másokkal s ennyi elég is! Akinek kérdése van az fordulhat a cég ganoterapeutáihoz, képzett szakembereihez és orvosi ügyeletéhez!

5.Nem kell vállalkozóit kiváltanom, akkor amikor még pénzem sincs belöle! Sok más rendszerrel ellentétben itt nem szükséges a  vállalkozói igazolvány, a jutalékod a bankszámládra érkezik és meg van a törvényes módja annak, hogy abból adót fizessél!

6. Nekem nem kell  hitelesnek lenni, nem szégyen hogy  még semmit nem értem el , nincsenek sikereim!
A kezdés mindenkinek egyforma , nem is magamról kell bizonyságot tennem! Azért vannak konferenciák, bemutatók, filmek stb hogy aki tájékozódni akar, hogy létezik-e tényleg ez a cég, milyenek a gazdasági mutatói, milyen a kompenzációs rendszere, hányan és milyen sikereket értek el azok hiteles adatokat kapjanak! Hitelesnek a személyiségemben kell lennem, hogy megbízható, korrekt szorgalmas emberként ismerjenek akivel jó együtt dolgozni és akinek a szavában meg lehet bízni! Ezen dolgozom!

7. Sokan nem szeretik azokat a tapsikolós rendezvényeket, azokat az "amerikás" elismerő show-kat!
Bár értem mire gondolsz, azért én vitatkoznék veled! A sportolók érdemelnek ünneplést ha győznek? Szabad a sikert megünnepelni? Neked nem esne jól ha a főnököd megdicsérne? És ha meg is ünnepelnének, elismernének? Szerintem méltó a munkás a maga jutalmára! Ha te nem rabszolgaként akarsz dolgozni, hanem elismert munkatársként, akit a főnöke nem lenyomni akar, hanem felemelni, akkor barátkozz meg az MLM -el , ahol a felsővonaladat sohase fogja zavarni ha te többre viszed, többet keresel nála! A búskomorságot meg ne tartsd értéknek, ez egy rossz magyar örökség! Az öröm az elismerés az ünneplés az élet fontos része nem valami szörnyű "amerikás dolog"! Persze ha csak meg van rendezve, és marketingszagú a dolog, s csak azért rendezik a műsort, hogy még több embert belelkesítsenek és beléptessenek az már gáz, azt én se bírnám elviselni, de a valós sikereket szerintem jó megünnepelni!

8. Én nem bírom elviselni az elutasításokat ezért nem mertem soha belekezdeni MLM - be!
Ez a legnagyszerűbb az egészben, hogy a honlapom felfogja az elutasításokat! Én hozzám csak azok jutnak el már akiket érdekel a termékem vagy az üzleti ajánlatom! Én tájékoztatom az embereket honlapomról és az kiszelektálja őket. Akit nem érdekel az nem jelentkezik akit pedig igen az megkeres engem, vagy akár megkérdezésem nélkül csatlakozik hozzám! S hó végén pedig elégedetten nézhetek a jutalékcsekkemre!

9. Itt nem kell MLM agymosottá lenni, aki mindenkivel csak erről tud beszélni, és aki mindenkit be akar szervezni az üzletébe!

Ismerem milyenné tudnak válni az emberek amikor nyomatják a betanult marketingszöveget - "veled vagy nélküled..."- és ha még bizonytalan vagy mindent bevetnek csak hogy átlökjenek a holtponton . Nos itt ez is szelídebben van jelen ! Bár tudom, hogy a nagy sikertörténetek mindig a gyors építkezésekből alakulnak ki, a nagyobb forgalom nagyobb jutalék elv alapján, de a legnagyobb keserűségek, kudarcok is ott születnek mikor sok pénzt tesznek be egy üzletbe az elején s utána ha nem megy akkor megkeserednek az emberek. Nos amit itt kell tenned , hogy használd és élvezd a termékeket , kínálj meg vele másokat és találd meg az emberekhez a kulcsot amiért nekik is érdemes lehet egy ilyen üzletben részt venni.

10. Itt nem kell minden hó végén stresszben lenni, hogy meg lesznek-e a pontjaim, tudom-e tartani a szintem vagy visszaesek és elvesztem a csapatomat! Itt nincs nullázódás, visszaesés, kötelező vásárlás. A pontok összeadódnak, így az is lehet, hogy csak magadnak vásárolgatsz és eljuthatsz az igazgatói szintig 1-2 év alatt. A fölé már nem, ahhoz már csapatépítés kell, de gondolj bele , mennyivel könnyebb így élni, mint hó végén számolgatni, és pénzeket berakni, csakhogy megmaradjon a szinted?! Természetesen a jutalékfelvételnek itt is van feltétele, a havi minimum 100 pont vásárlás, de ez se kötelező csak akkor teszed meg ha abban a hónapban részesedni akarsz csoportod vásárlásából. Ez szerintem így korrekt!

11. Ezek az MLM - es termékek mindig nagyon drágák, és az embereknek csak 15%-a foglalkozik az egészségével és csak 5%-a tesz is érte valamit!
Ez az adat sajnos igaz - (nem véletlenül tart itt ez az ország egészségileg!) - de a jó hír az hogy termékeink ára elérhető , és a mi termékeinkhez hasonlókat az emberek 90%-a fogyasztja, nem kell új szokásokat bevezetnünk, illetve az is igaz, hogy az emberek 95%-a szeretne jobban élni s a mi ajánlatunk mindenki számára elérhetővé teszi ezt! Persze mindig lesznek emberek akik számára a minőség nem kategória , mindenből a legolcsóbbat keresik , számukra az egészség nem téma de azt nem is szabad várni, hogy mindenkinek a kedvébe járj, mindenkit megnyerj! Ha az emberek nem is tudnak vagy akarnak tízezreket fizetni vitaminokért, tablettákért, de a kávéjukat szívesen lecserélik egészségesre, főleg ha ez nem is jár olyan sokkal nagyobb költségnövekedéssel hisz egy feketekávé 60 Ft egy 3in1 80Ft-ból kijön!! Sokan 400Ft-ot is fizetnek egy kávéházban ezért!

12. És végül de nem utolsósorban azért is jó ez a MLM mert itt nyugodtan csatlakoztathatunk be kávézókat, éttermeket, cukrászdákat ahol ezt fogyaszthatják az emberek.
Ezeknek a helyeknek pedig ez azért jó mert nem csak egyszer eladnak egy kávét, hanem ha sikerül megnyerniük a fogyasztó bizalmát, akkor lehetséges, hogy becsatlakozik , hogy otthon is fogyaszthassa ezt a terméket! Nem nagyszerű lehetőség egyszeri eladásért életre szóló haszon! Ezek után gondolj bele becsatlakoztathatsz cégeket, óvodákat, iskolákat egyesületeket bárkit aki minőségileg akar megjeleni a neten és abból esetleg hasznot is akar szerezni! Ki az akinek nem éri meg a honlapjára tenni egy bannert, linket ami a profi kávés honlapjára vezet ami a vásárlások után jutalékot fizet! Soroljam még vagy már neked is szárnyal
a fantáziád!

13. És amiről ne felejtkezzünk el ! A termékek eladják magukat!
Ha valaki megkóstolja a kávét nem fog csalódni! És ha az emberek nem is szívesen költenek pénzt a drága táplálékkiegészitőkre és pirulákra , azért a kávéjukat szívesen elfogyasztják ! S ha megnézzük az árakat akkor látjuk, hogy semmivel sem kerül többe egy egészséges kávé otthon , mint egy presszó kávé a legolcsóbb kávézóban!

Én ezeket átgondolva csatlakoztam és építetem fel a hálózatom...

Szóval a labda a te oldaladon van! Berúgod a gólt vagy nem , csak rajtad múlik! Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra, mert nem tudhatod , hogy hány embert vesztesz el mint csatlakozót minden egyes nappal! Ha nem te keresed meg az ismerőseidet akkor hamarosan ők fognak téged keresni, de az már egy más pozíció lesz ugye tudod?

Szóval sok sikert a helyes döntéshez!

Az én történetem már elkezdődött a tiéd mikor fog?

Keresned sem kell!

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on